KURSER

VILL DU LÄRA DIG MER?

AO Garden Design erbjuder privatpersoner, föreningar och företag skräddarsydda kurser och föreläsningar inom trädgårdsdesign. Exempel på teman är trädgårdsdesign, grön balkong och terrass, lättskött trädgård, planteringar för olika lägen, vacker rabatt året runt. Du får lära dig designknepen för en vacker, funktionell och lättskött trädgård. Är du intresserad så kontakta mig för att diskutera dina önskemål och behov.


KOMMANDE KURSER

Planera din drömträdgård

Trädgården är en viktig del av boendet, ett uterum, men hur gör man för att få en harmonisk helhet och ett lyckat slutresultat? En trädgård som matchar huset, omgivningen och som passar dig som bor där?

Målsättningen med kursen är att du ska få kunskap om grundläggande trädgårdsdesign för att själv kunna planera en vacker och funktionell trädgård.

Under kursen berör vi bland annat:

  • Trädgårdens funktioner
  • Anpassning efter omgivningen
  • Genomgående stil
  • Rumslighet och insynsskydd
  • Designtips för specifika områden
  • Växter, planteringar och belysning
  • Lättskött trädgård
  • Hållbar trädgårdsdesign

Se fram emot en inspirerande kurs som sätter fart på tankar, idéer och kreativitet och som får dig att titta på din trädgård med nya ögon!

Antal deltagare: Max 8 personer/kurstillfälle (vid mindre än 4 anmälda ställs kursen in).
Pris: 3200 kr (inklusive moms)
Plats: Norinsgatan 7 i Borås
Anmälan:
Maila till info@aogardendesign.se och ange vilket kurstillfälle du önskar. Anmälan blir bindande från det att kursavgiften är betald.

Anmäl dig senast den 15 januari till en av nedanstående kurser:

Kurstillfälle 1
Måndag 23 januari kl 18.00-21.00 samt
Onsdag 25 januari kl 18.00-21.00

Kurstillfälle 2
Lördag 28 januari kl 9.00-12.00 samt
Söndag 29 januari kl 9.00-12.00

Erbjudande till dig som går kursen: Om du efter kursen känner att du vill ha mer hjälp för att planera din drömträdgård är du välkommen att boka en två timmars Trädgårdsrådgivning i din egen trädgård för halva priset (1600 kr, ord.pris 3200 kr). Läs mer om Trädgårdsrådgivning här.